Agenda

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting!

Geen house, geen Strauss, geen stress;

EEMJAZZ

Zondag 28 oktober, aanvang 15.00 uur
(start muziek 15.30 uur)Swing Jazz. Repertoire varieert van ballads als : I can’t believe that you’re in love with me, Comes Love, Dream a little dream of me, Into each life some rain must fall en Just a gigolo, tot aan swing als: Singing the blues, Walking after midnight, A Night like this en Rosetta.

Toegang Gratis !!

Partycentrum De Bruine Kip
Klassenburgerstraat 18
Beusichem
Gratis parkeren voor de deur.

Onbeperkt Mosselen eten / Live muziek.

Zondag 11 november, aanvang 15.00 uur.

Onbeperkt mosselen uit Wilma’s keuken en/of Spare ribs + De Bruine Kipsaté.
Dit alles met stokbrood kruidenboter, sausjes, salade en patat.
€ 18,50 per persoon
Kids 4-12 jaar de helft.
Reserveren via info@debruinekip.nl of 06-53796115

KEY 4

Naast de presentatie van eigen werk zal Key 4 covers laten horen van het werk van o.a. Thin Lizzy, Jimi Hendrix, Eric Clapton, John Mayer en Creedance Clearwater Revival.
Key 4 een “must to see” voor iedereen die de Culemborgs talent een warm hart toedraagt.

Line-up:
Veere van de Bilt (Vocals)
Jasper Schurgers (Lead Guitar)
Tijmko Brouwer (Bass Guitar)
Niels Schurgers (Drums)

https://www.facebook.com/Key-4

Toegang Gratis !!

Partycentrum De Bruine Kip
Klassenburgerstraat 18
Beusichem
Gratis parkeren voor de deur.

THE DEAD ALLEY DRIVERS

Vrijdag 30 november, aanvang 21.00 uur

The Dead Alley Drivers bestaat sinds begin 2018 en is een groep van ervaren (professionele) muzikanten uit de regio de Betuwe en speelt een  mix van stylen met invloeden van o.a. The Allmond Brothers, Procol Harum, Gov’t Mule, Steely Dan,  Jimy Hendrix, Jeff Beck en Traffic.

The Dead Alley Drivers staan garant voor een energiek en verrassend optreden waarbij zij veelal de wat onbekendere covers spelen. De nummers worden vol passie en dynamiek gespeeld waarbij  het publiek meegezogen wordt in het enthousiasme van de band.

The Dead Alley Drivers bestaan uit:

Franco Giacoia (Culemborg), de Italiaanse meestergitarist, is al ruim 35 jaar beroepsmuzikant en muziekproducent met een (internationale-) discografie bestaande uit vele a-4tjes. Speelde in de gehele wereld in grote  stadions voor 50.000 en meer mensen, speelde met Santana, James Brown, Temptations en leden van Weather Report etc etc. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor vele (Italiaanse) TV-muziek en speelde hij in grote TV-shows in Italie. Sinds een jaar woonachting in Nederland en klaar om onze vaderlandse podia onveilig te maken met zijn werkelijk fenomenale gitaarwerk. Subtiel, energiek, virtuoos maar vooral met een ongelofelijke muzikaliteit.

Tenny Tahamata (Tiel )op de bas. Al vele jaren een van de meest gevraagde en genomineerde (Blues/rock) (professionele) bassisten van het land. Speelde vele jaren met Rob Orlemans en Julian Sas en is momenteel bassist bij de John F. Klaverband. Tenny wordt geroemd om zijn veelzijdigheid en houdt een band perfecte bij elkaar.

Bertine van Malsen  (Tiel) op zang. Deze Tielse “zangeres met ballen” is een ervaren rot in het vak en een echt podiumbeest. Powerfull, veelzijdig en met veel soul. Zong in Clash of the Coverbands finalist “Shizl” en verbaasd iedere keer met haar eigen invulling van de nummers.

Remco de Boer (Zoelen)op drums. Speelt al vele tientallen jaren in verschillende (rock-)bands en is regelmatig te zien als invaller bij andere (jam-) bands terwijl hij ook meerdere CD’s als sessiedrummer heeft ingespeeld.

Ronald Verbeek (Culemborg) op Hammond en keyboards. Ronald speelt al vele jaren in pop- en rockbands, zijn meest recente band is Burnwood. Ronalds werk wordt alom geprezen door het warme en muzikale tapijt dat hij met zijn Hammond legt.

Toegang Gratis !!

Partycentrum De Bruine Kip
Klassenburgerstraat 18
Beusichem
Gratis parkeren voor de deur.

LATIN PARTY

Zaterdag 15 december, aanvang 21.00 uur

DJ Gilly on the weels of steel met:
Salsa, Bachata, Merengue, soul, disco en heel veel (latin)classics.

Toegang Gratis !!

Partycentrum De Bruine Kip
Klassenburgerstraat 18
Beusichem
Gratis parkeren voor de deur.