Agenda

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting!

Rock ’n Rosie

Vrijdag 8 november, aanvang 20.00 uur

Lekkere dansnummers uit de Top2000 van onder meer Queen, AbbA, Aretha Franklin, Nena, De Dijk, Toto, The Police, George Michael & Crowded House. Elke keer weer nieuwe verrassingen!

Toegang GRATIS !!

Partycentrum De Bruine Kip
Klassenburgerstraat 18
Beusichem
Gratis parkeren voor de deur

Aprés Ski Party

vrijdag 13 december, aanvang 20.00 uur:

DANNY TERP

De 29-jarige Aalsmeerder is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single “Zonder jou” gearrangeerd en geproduceerd heeft.

Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles “Jij bent de liefste” en “Un dos tres”. Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sublabel van NRGY Music van Tom Peters). Al deze singles zijn redelijk succesvol en zetten Danny Terp meteen op de Nederlandse muziekkaart!

In 2013 doet Danny mee aan de audities van “Bloed Zweet en Tranen” op SBS6 en krijgt van de jury lovende woorden te horen, maar redt het niet tot de finale. Ook wordt hij zanger bij de succesvolle formatie Cooldown Cafe waarmee hij begin 2014 meteen een Party Storm Award ontvangt als “Beste Apres Ski Act”. Met Cooldown Cafe volgt de single “Blonde Heidi”, een frisse hedendaagse feestversie van Avicii “Wake me up”.

STARKOO

Nadat Marco Rebergen om persoonlijke redenen heeft besloten te stoppen met optreden onder de naam Starkoo is de zoektocht gestart naar de perfecte vervanger aangezien er nog steeds ontzettend veel vraag is naar deze inmiddels legendarische feest-act.

STARKOO 2.0 WERD GEVONDEN IN ALBERTO

De keuze is gevallen op Alberto, een zanger die qua entertainment exact dezelfde achtergrond heeft als Marco aangezien hij bekend is van de Skihut in Rotterdam en daarnaast van The Carrousel People. Alberto gaat dus optreden onder de naam Starkoo 2.0.

Uiteraard borduren we voort op de act zoals deze was en wordt deze uitgebreid met nieuw materiaal waar ook Starkoo producer van het eerste uur, Marco Leeuwis, de regie in handen heeft. De eerste single is verschenen in de vorm van “Later als je groter bent”, een remake van de hit van Blof en later ook Tino Martin.

Starkoo voorheen

Van 1994 tot 2000 verschijnt Marco (de oude Starkoo) op vele podia. Zo ontmoette hij in de après-skihut DJ / Producer Marco Leeuwis beter “bekend als DJ GALAGA” en samen met hem is het project Starkoo geboren.

Eind 2000 werd de naam Marco veranderd in Starkoo en de eerste single die opgenomen werd was Suzanne / Annabel , een dubbele A-kant en werd uitgebracht door Berk Music.

Al snel bleek dat er in het Nederlands feestcircuit ruimte was voor Nederlandstalige dance/trance repertoire en de opvolger was een feit.

  • Laat me nu toch niet alleen
  • Een Nacht Alleen
  • Zo ver weg
  • Ik Wil Je
  • Vrij Zijn
  • Zonnestralen
  • Dat ben jij

En vele vele andere feesthits worden moeiteloos meegezongen door jong en oud.

Toegang GRATIS !!

Partycentrum De Bruine Kip
Klassenburgerstraat 18
Beusichem
Gratis parkeren voor de deur