Agenda

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting!

SALSA PARTY

Zaterdag 9 december, aanvang 21.00 uur:

Met DJ GILLY

Salsa – Soul – Bachata – Disco – Merenque – Classics

Mede mogelijk gemaakt door:

Karin Stekelenburg
Schurgers Sleutelservice
Wies Stevens

Partycentrum De Bruine Kip

Klassenburgerstraat 18 te Beusichem

Toegang + parkeren GRATIS!

SANTA RUN

Rotaract Rivierenland organiseert Rotary Santa Run
Op 16 december 2017 organiseert Rotaract Rivierenland de Rotary Santa Run Rivierenland 2017. Een funrun van ongeveer 3 kilometer in kerstmanpak. Het startschot zal klinken op 16 december om 11
uur bij de Meent in Beusichem. De prijs per deelname bedraagt 15 euro, hiervoor krijg je een kerstmanpak en een onvergetelijke middag voor jong en oud.
De volledig opbrengst gaat naar het goede doel: Shelterbox. Een internationaal noodhulpfonds die wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur-)rampen. Binnen 3 dagen van een ramp worden boxen naar het getroffen gebied verstuurd.
Hierin zit alles waarmee een familie zich in elk geval 6 maanden kan redden. Denk aan tent, kookstel, waterdragers en zelfs een pakketje voor de kinderen. Een fantastisch doel waar wij ons dan ook graag voor inzetten.

Programma:

Wanneer: Zaterdag 16 december 2017
Waar: Recreatiegebied De Meent, Klassenburgerstraat 5A, 4112 NG Beusichem
10:30 uur – Warming up
11:00 uur – Start Rotary Santa Run
12:00 uur – Medaille uitreiking

Kaarten zijn te koop via https://rivierenland.rotarysantarun.nl/inschrijven/

Meer informatie? Neem gerust een kijkje op https://www.rotaractrivierenland.nl/

KERSTPOP

Vrijdag 22 december, aanvang 19.00 uur.

 

Sick Pistons

Sick Pistons voelen zich geroepen om de originele 70’s punk-sound van de Sex Pistols in leven te houden. Dit unieke eerbetoon met de rauwe energie en de explosieve rocksound blijft tijdens elke riff, tijdens elke schreeuw trouw aan de geest van de Pistols. Om het originele geluid zo perfect te krijgen, bestaat de bezetting van Sick Pistons niet uit vier maar uit vijf muzikanten, en dat is beslist geen concessie!
De Sick Pistons zijn in het jubileumjaar met hun “Never Mind The Bollocks”-tour terug naar waar het vier jaar geleden allemaal begon: KersTpop in De Bruine Kip.
Kortom: we maken er een onvergetelijke puinhoop van!!!
http://www.sickpistons.com/

MASTERS OF SPAM
70s & 80s Hits Glam Rock Style

Als ware keurslagers maken de heren van Masters of Spam gehakt van de meest uiteenlopende Seventies- en Eighties-hits.

Van Abba tot ZZ Top – meestal een paar tandjes sneller en harder. Geïnspireerd door de glamrock en hardrock uit de jaren zeventig, verbouwt dit coole kwartet drie sets lang de meest onwaarschijnlijke covers. Met een muur van gitaren is zelfs een Duitse Schlager best te pruimen.

Extreme make-overs is niet het enige dat de band het publiek voorschotelt. De Spammers laten het betere rockwerk (van bijvoorbeeld Thin Lizzy en Motörhead) intact. En in de roemruchte Mad-ley denderen 35 hits uit de Top2000 voorbij in een kwartier.

Avondvullend entertainment. Het publiek komt om vermaakt te worden en Masters of Spam regelt dat! Met foute jaren ’70 outfits en wilde haren & gitaren, van de mainstage tot de kleinste kroeg. Voer voor liefhebbers van kitsch met kloten. Vet en rauw als een blik ‘Spam’. Maar wel lekker…
http://www.mastersofspam.nl/

 

U2 Tribute by Brother Wolf
 
Brother Wolf bestaat uit een aantal rasmuzikanten uit Rivierenland die in de regio al meerdere keren te zien en te beluisteren waren als The Cult Tribute Band.
Voor deze gelegenheid storten zij zich helemaal op het uitgebreide U2 repertoire en spelen zij alleen U2 nummers op de manier zoals alleen Brother Wolf dat zou doen. Ijzersterke vocalen en een hechte band maken dat iedereen die U2 kent een ongelooflijk mooie avond zullen hebben. U2, maar dan op z’n Brother Wolfs…
 

Partycentrum De Bruine Kip

Toegang + parkeren GRATIS!