Agenda

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting!

Aprés Ski Party

vrijdag 13 december, aanvang 20.00 uur:

DANNY TERP

De 29-jarige Aalsmeerder is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single “Zonder jou” gearrangeerd en geproduceerd heeft.

Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles “Jij bent de liefste” en “Un dos tres”. Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sublabel van NRGY Music van Tom Peters). Al deze singles zijn redelijk succesvol en zetten Danny Terp meteen op de Nederlandse muziekkaart!

In 2013 doet Danny mee aan de audities van “Bloed Zweet en Tranen” op SBS6 en krijgt van de jury lovende woorden te horen, maar redt het niet tot de finale. Ook wordt hij zanger bij de succesvolle formatie Cooldown Cafe waarmee hij begin 2014 meteen een Party Storm Award ontvangt als “Beste Apres Ski Act”. Met Cooldown Cafe volgt de single “Blonde Heidi”, een frisse hedendaagse feestversie van Avicii “Wake me up”.

STARKOO

Nadat Marco Rebergen om persoonlijke redenen heeft besloten te stoppen met optreden onder de naam Starkoo is de zoektocht gestart naar de perfecte vervanger aangezien er nog steeds ontzettend veel vraag is naar deze inmiddels legendarische feest-act.

STARKOO 2.0 WERD GEVONDEN IN ALBERTO

De keuze is gevallen op Alberto, een zanger die qua entertainment exact dezelfde achtergrond heeft als Marco aangezien hij bekend is van de Skihut in Rotterdam en daarnaast van The Carrousel People. Alberto gaat dus optreden onder de naam Starkoo 2.0.

Uiteraard borduren we voort op de act zoals deze was en wordt deze uitgebreid met nieuw materiaal waar ook Starkoo producer van het eerste uur, Marco Leeuwis, de regie in handen heeft. De eerste single is verschenen in de vorm van “Later als je groter bent”, een remake van de hit van Blof en later ook Tino Martin.

Starkoo voorheen

Van 1994 tot 2000 verschijnt Marco (de oude Starkoo) op vele podia. Zo ontmoette hij in de après-skihut DJ / Producer Marco Leeuwis beter “bekend als DJ GALAGA” en samen met hem is het project Starkoo geboren.

Eind 2000 werd de naam Marco veranderd in Starkoo en de eerste single die opgenomen werd was Suzanne / Annabel , een dubbele A-kant en werd uitgebracht door Berk Music.

Al snel bleek dat er in het Nederlands feestcircuit ruimte was voor Nederlandstalige dance/trance repertoire en de opvolger was een feit.

  • Laat me nu toch niet alleen
  • Een Nacht Alleen
  • Zo ver weg
  • Ik Wil Je
  • Vrij Zijn
  • Zonnestralen
  • Dat ben jij

En vele vele andere feesthits worden moeiteloos meegezongen door jong en oud.

Toegang GRATIS !!

Partycentrum De Bruine Kip
Klassenburgerstraat 18
Beusichem
Gratis parkeren voor de deur

C H A S I N ‘ F I N G E R S  ( p l u s )

Het duo CHASIN’FINGERS bestaat uit 2 Wijkse muzikanten, LEEN DE HEER op diverse saxen, basgitaar of contrabas, en PATRICK HOLLEEDER op piano of toetsen.

Zij spelen in alle mogelijke stijlen, waaronder jazz, easy listening, ballads, funk en latin, waarbij zij zowel met moderne als klassieke opvatting kunnen musiceren.

Dit plezier om op deze manier muziek te maken, brengen zij graag over op hun publiek met ondermeer:

 

STELLA BY STARLIGHT (ballad)

MY FUNNY VALENTINE  (funk)

NICE WORK IF YOU CAN CET IT,  ON A CLEAR DAY (swing) IT’ S WONDERFUL (Latin)*

 

Traditiegetrouw is rond de Kerst het duo uitgebreid met de in Frankrijk wonende swingende drummer PIETER DE KNEGT

 

Een muzikaal gebeuren om naar uit te kijken.

 

C H A S I N ‘ F I N G E R S  ( p l u s )

 

* te beluisteren op, www.patrickholleeder.nl/chasin-fingers-2.html

Toegang GRATIS !!

Partycentrum De Bruine Kip
Klassenburgerstraat 18
Beusichem
Gratis parkeren voor de deur

KersTpop

Fwench Connection is een nieuw obscuur djazzpop-quartet uit de Betuwe, met regionale toppers Frans van Oostrom op gitaar, Frank van de Woestijne op drums, Bert Jacobs zang en Melvin Könings op contrabas. Ze spelen interpretaties van populaire popsongs met een jazzy feel. Nummers uit de top 2000 die ze totaal verbouwen in hun eigen aanstekelijke stijl. Herkenbare relaxjazz met dynamiek en interactie tussen de muzikanten. Een fijne show gegarandeerd en meezingen mag!

Tommygun is een coverband die dansbare rock/blues muziek speelt. Artiesten zoals J.J. Cale, Creedence Clearwater Rivival, Stevie Ray Vaughan, Chuck Berry en nog vele andere zijn niet te missen in de setlist. Kom zeker een kijkje nemen als je zin hebt in een feestje!

The Deaf Dollars is a rockband invented by three lifetime friends.With their enormous suitcases of experience they find now is the time to take everything to the max and full throttle on their musical capabilities and keep pushing. Communication with the audience and passion and love for creating music is key to making their music and pushing this around the world.Rock combined with theatrical emotional melodies and the sounds of the 80’s is why The Deaf Dollars stick out. With legends like Prince, David Bowie, Queen and Lenny Kravitz as their teachers you will get drawn into a professional live performance you won’t forget.

CLASSIC ROCK YOU CAN’T REFUSE
Dat is waar Corleone voor staat. Een stevige basis verankerd in 70’s Rock en Americana, met passie gespeeld door ervaren muzikanten die als hoofddoel hebben het publiek en zichzelf te vermaken. Wat je mag verwachten zijn klassiekers van bands als Deep Purple en Popa Chubby maar ook catchy eigen werk. Al met al een optreden dat je nog lang zal heugen!

Facebook event hier: https://www.facebook.com/events/1759101104225425/

Toegang GRATIS !!

Partycentrum De Bruine Kip
Klassenburgerstraat 18
Beusichem
Gratis parkeren voor de deur