Over ons

De Bruine Kip voor uw feest, party of leuke avond!

In 2004 hebben wij eetcafé “De Bruine Kip” gevestigd op “parc Beaugarde” te Culemborg overgenomen met de bedoeling om er voor een ieder toegankelijk gezellige feestlocatie van te maken. Door tegenwerking van alles en (bijna) iedereen konden wij helaas ons ideaal daar niet voldoende verwezenlijken. Daarom werd in 2011 besloten het toenmalige café “De Bommel” in Beusichem te gaan exploiteren onder de naam “Gasterij De Bruine Kip”.
Met behulp van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, familie en vrienden hebben we ons idee kunnen realiseren: een gezellige feestlocatie waar van alles te doen is en voor elk wat wils is.

Door het naastgelegen pand er bij te betrekken is de oppervlakte verdubbeld en kunnen wij evenementen tot zo’n 300 personen aannemen. 
Ook de kleinere groepen worden niet vergeten. Met een geluidsdichte vouwwand ontstaan er zo 2 kleinere zalen.

Kerspop

KERSPOP is HET gratis Hemelvaartfestival, dat dit jaar voor inmiddels de 9e keer wordt georganiseerd. Hemelvaartsdag valt dit jaar op 21 mei.
Dit jaar 2 buitenpodia met 10 uiteenlopende bands; van Jazz tot Pop en van Soul tot Rock. Ook een binnenpodium met vanaf 16.00 uur het Hollandse lied en aprés-ski.

Op 21 mei gratis te zien en te beluisteren bij Partycentrum De Bruine Kip tegenover De Meent in Beusichem.

Voor meer info klik op onderstaande link:

www.kerspop.nl

Foto Susanna Leidelmeyer .

De Bruine Kip is al bijna 18 jaar dé feestlocatie van Beusichem en Culemborg. Het pand is gezellige ingericht en ademt de warme sfeer van een Grand (Bruin) Café uit. De ruimte is uitstekend geschikt voor kleine gezelschappen, maar ook voor grotere groepen tot 150 personen en met de uitbreiding van de 2e zaal en 1 grote zaal (medio april) tot zo’n 300 personen! 

Op dit moment is aangrenzend pand omgebouwd tot een eigentijdse horecagelegenheid waardoor er door samenvoeging met de reeds bestaande Bruine Kip één grote ruimte ontstaat. Deze ruimte kan weer gescheiden worden door een geluidsdichte vouwwand, zodat de wat kleinere gezelschappen ook een feestje kunnen vieren in een intieme omgeving.

Sinds kort gerealiseerd: 2 gezellige zaaltjes en 1 grote zaal met ruimte tot 300 personen.

In Partycentrum De Bruine Kip kunnen zowel kleine als grote groepen terecht. We zijn gespecialiseerd in warme en koude buffetten, brunches en BBQ’s. Zo verzorgen wij graag uw verjaardagsfeest, babyborrel, bruiloft of vergadering.  Ook is het mogelijk avonden of middagen af te kopen met 1 van onze all-in arrangementen. Klik hier voor een aantal voorbeelden.